Over de twijgen

Introductie

Sinds juni 2015 is mijn onderneming “De Twijgen” officieel begonnen. Deze naam is al een aantal jaren eerder ontstaan. Vanuit deze naam hebben mijn vrouw en ik daarvoor dus al meubels gemaakt en gerestaureerd, maar dit vooral binnen onze kenniskring.

Maar doordat dit al snel serieuzer werd hebben we ook besloten het serieus vorm te geven in beiden ons eigen bedrijf. Dit zodat alle werkzaamheden bedeeld kunnen worden onder ieders vakgebied en dit ook zakelijk gezien gescheiden te houden, ondanks onze hechte relatie. Het bedrijf van mijn vrouw heeft daarom de toepasselijke naam: Houtopnieuw, zie ook www.houtopnieuw.nl

 

De naam “De Twijgen” staat voor het jong, groeiende, onwikkelende ‘takje’ dat nog vele kanten op kan.

Het is taai, dus sterk maar wel flexibel en beschikt over vele mogelijkheden. Daarom past dit bij mijn bedrijf, ik sta open voor veel projecten en groei graag mee in de wensen van de klant!

Daarom richt ik mij binnen mijn bedrijf ook op verschillende gebieden. Door de vakkennis en ervaringen die ik gekregen heb kan ik me bezighouden met meubels ontwerpen en maken, restauratie en inteuronderdelen vervaardigen.

 

De opleiding meubelmaken die ik in 2013 heb afgerond heeft mij de spirit gegeven om hiermee verder te gaan. Door de mogelijkheden binnen mijn opleiding mag ik mijzelf beste meubelmaker van noord-west Nederland noemen van  2012, beste meubelmaker van Nederland 2012-2013 en was ik 7e van Europese kampioenschappen meubelmaken in 2013.

Daarnaast heb ik ook met mijn examenmeubel een vakprijs gewonnen en heb ik een excellentie verklaring gekregen bij het slagen hiermee!

Hoe ga ik te werk | Meubelmaken

Wanneer u een meubel op maat nodig heeft of een speciaal ontwerp wil laten uitvoeren of zelfs door ons laten ontwerpen bent u aan het goede adres. We zullen uw wensen opnemen en daarmee zoeken naar het meubel wat bij u past. Wanneer het ontwerp of de tekening akkoord is zullen we op basis daarvan een offerte maken. Na akkoord zullen we voor een afgesproken datum het meubel klaarmaken of komen plaatsen.

Hoe ga ik te werk | Restauratie

Wanneer een meubel aan restauratie toe is zullen we eerst langs komen om dit zelf te observeren. Aan de hand van de observatie en wensen van u op dat moment zullen we een lijst opstellen van werkzaamheden die er aan moeten gebeuren, waaruit de offerte ontstaat. Na een akkoord zullen we het meubel ophalen en beginnen aan de restauratie. Als er onvoorziene werkzaamheden duidelijk worden tijdens de restauratie zult u op de hoogte gesteld worden en overleggen we of we er iets aan gaan of moeten doen.

 

Klanten